New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Szín

Méret

Kedvezményes tartomány

Dzseki(4)

Szűrők elrejtése

Sportos és klasszikus férfi kabátok

A férfi sportkabát az elegáns zakó vagy a casual felsőruházat kényelmes alternatívája. A New Balance kínálatában férfi tavaszi, téli és őszi kabátokat egyaránt megtalálsz. A New Balance férfi sportkabátok tökéletesen védenek a hideg, a szél és az eső ellen.

Férfi tavaszi futókabát

A New Balance férfi tavaszi kabátok, akárcsak a férfi leggingsek, a sportolók felszerelésének elválaszthatatlan részét képezik. Fordíts különös figyelmet arra, hogy miből készül a futáshoz vagy más szabadtéri sporthoz választott kabát. Legyen légáteresztő és lélegző, ezért figyelj oda, hogy milyen anyagból készül az a férfi tavaszi kabát, amelyet szándékozol megvásárolni. A legjobb anyag ebben az esetben a nylon és a poliészter. Lásd még a praktikus férfi sporttáskák ajánlatát.

Férfi őszi kabát retro stílusban

A retro stílushoz való visszatérés már átíveli a divat minden területét – beleértve a sportruházatot is. Éppen ezért a New Balance kínálatában az elmúlt évtizedek stílusában - a 90-es években és mostanában is divatos színű vízszintes csíkokkal díszített - őszi férfi kabátokat találsz. Egy ilyen sportkabát igazi csemege azoknak a stílusrajongóknak, akik minden helyzetben törődnek a megjelenésükkel - sportolás közben is. A retró divatra utaló sport felsőruházat a casual stilizációk kiegészítésekor is jól beválik - egy ilyen stílusú férfi őszi kabát kiemel a tömegből, sportos megjelenést kölcsönöz, Te pedig kényelmesen és magabiztosan fogod magad érezni. Fedezze fel a többi férfi sportruházatot is.

Multifunkciós férfi sportkabát

A New Balance kínálatában megtalálsz férfi sportkabátokat, amelyek amellett, hogy védenek a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól, további tulajdonságokkal is bírnak - kaméleonként képesek alkalmazkodni! Olyan férfi kabátokat is megtalálsz nálunk, amelyek sportmellénnyé alakíthatók. Annak köszönhetően, hogy kétféleképpen hordhatod őket, egy vásárlással két új ruhára teszel szert, és a ruhatárad sem fog túlzottan megtelni. Nézze meg, milyen női sportruházatot talál a kínálatunkban.

GYIK

Hogyan ellenőrizhető, hogy egy férfi sportkabát esőálló-e?

Ha olyan férfi sportkabát érdekel, amely megvéd az esőtől, ügyelj arra, hogy megfelelő anyagból készüljön – ne feledd, hogy önmagában egyetlen természetes anyag sem vízálló. A vízálló funkcióval rendelkező tavaszi vagy őszi kabátok esetében érdemes nejlonból készült, ráadásul esőálló bevonattal megerősített modell mellett dönteni. Ha ilyen tulajdonságokkal rendelkező modellt vásárolsz, biztosan nem kell attól tartanod, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyok elrontják edzésterveidet.

Hogyan kell ápolni a tavaszi kabátot, hogy a lehető leghosszabb ideig szolgáljon?

Ahhoz, hogy kabátodnak a lehető leghosszabb ideig örvendhess, a gyártó ajánlásainak megfelelően kell ápolni. Soha ne mosd a címkén feltüntetettnél magasabb hőmérsékleten – ezzel teljesen tönkreteheted ruhádat. Ezenkívül óvakodj a kabátok vasalásától - ez határozottan rossz ötlet, különösen, ha további bevonatokkal vannak ellátva, amelyek a vízszigetelést biztosítják.

Milyen férfi őszi kabátot válasszak – kapucnisat vagy anélkülit?

A kérdésre adott válasz valójában 100%-ban tőled és preferenciáidtól függ. Kézenfekvő, hogy a férfi őszi kabátot akkor viseljük, amikor lehűl a levegő - a törzs melegségén túl a fej hőkomfortjára is érdemes ügyelni. Ha szeretsz sapkát hordani, akkor választhatsz kapucni nélküli őszi kabátot. Ha azonban nem rajongsz a fejfedőkért, akkor érdemesebb olyan férfi sportkabátot választani, melynek kapucnija megvéd a széltől vagy az esőtől.