New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Szín

Méret

Kedvezményes tartomány

Melltartó(7)

Szűrők elrejtése

Női melltartók, New Balance sportfelsők

A nők a sportmelltartókat az általuk nyújtott kényelem miatt szeretik – a sportfelsők stabilan tartják a melleket még a legintenzívebb edzés során is. Nézd meg, milyen sportmelltartókat kínál a New Balance, és válaszd ki a számodra tökéletes modellt!

Sportmelltartó. A mellek támogatása edzés közben

Számtalan sportmelltartó található meg a piacon. Okkal van belőlük sok – a sportmelltartót az igényeidhez kell igazítani, azaz az alakodhoz, a mellméretedhez, a tevékenység típusához és a személyes preferenciáidhoz. Női sportfelső kiválasztásakor ügyelj arra, hogy az milyen tartási szintet garantál. Általában három szint létezik: alacsony, közepes és magas. A termék kivehető betétekkel is módosítható - ilyen megoldást kínálnak a New Balance sportmelltartók egyes modelljei. Nézze meg az új női rövidnadrágok kínálatát is.

Sportmelltartók – fejezd ki sportstílusodat

A New Balance küldetése a kényelem és a funkcionalitás biztosításán túlmenően az, hogy lehetővé tegye a divatos megjelenést a konditeremben. Légy stílusos és viselj New Balance sportmelltartót női sportszoknyával. A női sportfelsőket számos dizájnban és színben kínáljuk, hogy minden nő kiválaszthassa az igényeinek megfelelő modellt.

Sportfelsők - válaszd ki a tökéletes modellt

Mit kell figyelembe venni vásárláskor? Először is gondold át, mennyire intenzíven edzesz. Minél dinamikusabb a gyakorlat, annál nagyobb a mellmozgás amplitúdója. A mellek mérete is fontos szempont a sportmelltartó kiválasztásakor. Minél nagyobb a mell, annál jobban fog mozogni edzés közben. A sportfelsők kiválasztásakor azt az elvet alkalmazzuk, hogy minél nagyobb az amplitúdó, annál nagyobbnak kell lennie a tartás szintjének. Divatos női futócipő.

Sportmelltartó nem csak edzőterembe

A sportfelsők nem csak futómelltartók. A nők egyre gyakrabban választják ezeket a termékeket amikor casual stilizációkat készítenek – a sportmelltartó női mellényekkel és nem edzésre számt női ruhával való viselete sportos stílust kölcsönöz a megjelenésnek, és annak a jele, hogy képes vagy játszani a divattal! Hogyan válasszunk jó teniszcipőt?

GYIK

Honnan tudhatom meg, hogy illik-e hozzám a sportmelltartó?

Amikor felpróbálsz egy sportmelltartót, figyeld meg, hogyan veszed fel – nehézséget okoz számodra? Ha igen, ez annak a jele, hogy túl kicsi a bősége. Amikor sportmelltartót veszel fel, figyeld meg, hogy nem érzel-e túl nagy nyomást a mellkasnál, valamint a hónaljnál. Hogyan futás edzésterv kezdőknek?

Lehet sportolni normál melltartóban?

Ha csak az alábbiak közül választhatsz: normál melltartóban vagy melltartó nélküli edzés, mindenképpen válaszd az első lehetőséget. A sportmelltartók azonban a legjobb és legegészségesebb megoldást jelentik a mellek kordában tartása terén. A közönséges melltartókban leggyakrabban merevítők és drótok találhatók, amelyek gyakran belefúródnak a testbe, ami sportolás közben veszélyes lehet. A női sportfelsőket úgy tervezték, hogy kizárják a sérülések valószínűségét. A különbségek abban is jelentkeznek, hogy milyen anyagokból készülnek – a sportmelltartók speciális anyagokból készülnek, mint például az NB Dryx.

Milyen sportmelltartók alkalmasak kis mellre?

A kis mellű hölgyeknek könnyebb dolguk van a sportmelltartó kiválasztásakor - a fizika törvényei a javukra szólnak - a kis melleket kisebb saját súlyuk miatt nem fenyegeti annyira a szöveti nyúlás. Így minden támasztási szint közül választhatnak, mert az alacsony tartású sportfelsők is kényelmesek lesznek számukra.