New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Kategorie

Méret

Szín

Rendeltetés

Kinek

Széria

Kedvezményes tartomány

Záródási típus

Foci(104)

Szűrők elrejtése

Foci kiegészítők

A megfelelő fociruha kiválasztása nem a legegyszerűbb dolog. Különféle típusú foci kiegészítők kaphatók a piacon, de a képességeid teljes kihasználásához a legjobb, ha a csúcsminőségű cipőket és ruhákat választod.

Megjelenítve 96 a(z) 104 tételből.

Következő 8 termék megjelenítése

Stoplis cipő - minden focista számára alapvető fontosságú

A New Balance webáruház kínálatában minden futballrajongó talál valami magának valót. Természetesen nem hiányozhat minden labdarúgó alapfelszerelése is, vagyis a stoplis cipő.

A profi labdarúgóknak érdemes olyan modelleket választani, amelynek a talpa TPU anyagból készült. Ezalatt a rövidítés alatt a hőre lágyuló poliuretán rejlik - egy olyan anyag, amely a gumihoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Rendkívül rugalmas, ennek köszönhetően nem korlátozza a lábfejet focizás közben. A TPU rendkívül ellenáll a kopásnak és a repedésnek is, ezért ezt az anyagot minden New Balance futballcipőben használjuk.

A cipő felső része rugalmas varratokkal dúsított mikroszálakból készült. Ez a technológia támogatja a sportoló sebességét és stabilitását. A felhasznált mikroszálak nem korlátozzák a lábfejet, és lehetőséget adnak a természetes mozgásra. Lásd még a New Balance focicipő kínálatát.

A játékos mozgékonyságának növelése érdekében a cipőbe egy belső nylon lemez kerül. A New Balance webáruház garantálja, hogy a stoplisaink gyártása során felhasznált anyagok a legjobb minőségűek és a felhasználó kényelmére szabottak.

Mire van szükség a cipőn kívül? Termékek focistáknak

Labda nélkül nem lehet focizni! A futballálmok valóra válnak a New Balance áruház kínálatának köszönhetően. A legnagyobb lengyel és külföldi csapatok emblémáival ellátott labdák közül válogathatsz. Minden labda varrott TPU anyagból készült. Egyik részük sem ragasztott.

A futball-kiegészítők a test védelmét is jelentik. A sportolás hevében a biztonságot szem előtt tartva a New Balance áruház lábszárvédő zoknit és sípcsontvédőt egyaránt kínál.

A sípcsontvédők alkalmazkodnak a láb formájához a REV-Lite habpárnának köszönhetően. Maga a héj injektált polipropilénből készül. A jelenleg használt polimerek közül ennek a legkisebb a sűrűsége, ennek köszönhetően nem terhelik a focista lábát. Lásd más foci kiegészítők.

Futball mezek és kesztyűk

A New Balance áruházban kapható pólók 100%-ban poliészterből készültek - szintetikus szálakból, amelyek sima, nem tapadó felületet biztosítanak. Ez az anyag nagyon ellenáll a szakadásnak, gyűrődésnek és nyírásnak. Nem szívja fel a vizet sem, ennek köszönhetően a ruha nem nehezedik a játékosra a nagy erőfeszítés során.

Hiszünk abban, hogy az individualizmus minden New Balance ügyfél számára fontos érték. A lengyel és külföldi bajnokságok különböző klubjainak futballmezei ezt erősítik meg. Minden pólón hologram található, amely megerősíti a licencelt termék eredetiségét.

A futballruha kapuskesztyűt is jelent. A kesztyű belső része Supersoft latex habból készült. Sima anyag, amely az időjárási viszonyoktól függetlenül támogatja a fogást és a labda irányítását. Mindegyik kesztyű neoprén szalaggal van rögzítve a csuklón. Olvassa el cikkünket: Hogyan tervezd meg a futóedzésedet?

Mit csomagoljunk be edzésre?

A New Balance futball részlege minőségi táskákkal és hátizsákokkal látja el vásárlóinkat, amelyekben minden szükséges kiegészítő elfér. Mindegyik termék kiváló minőségű polimerből készül. Ennek köszönhetően a táskák tartósak, ellenállnak a kopásnak és ami a legfontosabb, az esőnek. Hogyan válasszunk kényelmes sportruházatot?