New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Méret

Szín

Rendeltetés

Kinek

Széria

Kedvezményes tartomány

Záródási típus

Méretek 17-27,5(47)

Szűrők elrejtése

Gyermekcipők 17-as - 27-es méretekben - széles és vonzó ajánlat a New Balance boltokban

Szeretnél teljes kényelmet nyújtani gyermekednek cipőviselés közben, és nem attól tartani, hogy az intenzív mozgás után elfárad a kicsi lába? Válaszd kínálatunkból tartós gyerekcipőket. 23, 25 vagy 27, mind méretezési példa a New Balance üzletekben kapható cipőméretekre.

Gyerekcipő 18-27-es méretben – miért érdemes a New Balance-ban vásárolni?

Ha felkeltették érdeklődésedet a New Balance cipők, akkor a kisebb-nagyobb gyerekeknek való elérhető méretek nem az egyetlen előnyei az üzletünkben való vásárlásnak. Nekünk megtalálod a modellek széles választékát, amelyek tökéletesen megfelelnek minden gyermek igényének, lányoknak és fiúknak egyaránt.

  • Lányodnak vehetsz például IV500FPP cipőt rendkívül vonzó rózsaszín színben, kényelmes dupla tépőzárás rögzítéssel. Könnyű felépítése biztosítja a viselési kényelmet.
  • A fiadnak pedig a NW574MGH modellt ajánljuk, fekete vagy sötétkék színben, szintén tépőzáras. A rugalmas EVA habnak köszönhetően a tornacipők nagyon jól elnyelik az ütéseket, ami nagyon fontos kinti játék közben. A hálós anyag megfelelő szellőzést biztosít mozgás közben.

Függetlenül attól, hogy 27-es vagy kisebb méretű gyerekcipőt választasz, a New Balance egy olyan márka, amely gondoskodot a rendkívül tartósságról. Ez a legjobb minőségű textíliák és a vastag gumitalp alkalmazásának köszönhető.

Nagyobb gyermek számára van szükséged cipőre? 28–35 és 35,5–40 méretben is kínálunk cipőket. Velünk könnyedén kiválaszthatod a fiúcipőket és a lánycipőket minden korosztály számára.

A 20-as vagy 25-ös méretű New Balance gyerekcipő tökéletes választás minden alkalomra

A New Balance gyerekcipő 23 vagy 27 méretben eredeti megjelenést nyújt. Bármilyen ruhához passzol, amibe csak felöltözteted a gyermekedet. Nem számít, hol van a fiad vagy a lányod. Nagyszerűen beválik:

  • a játszótéren való tartózkodás közben;
  • családi, vidéki túrázásnál;
  • bölcsődében vagy óvodában.

Gyermekcipőinket 21-es vagy 25-ös méretben hivatalosabb alkalomra isfelveheti lányod vagy fiad, azaz családi rendezvényre vagy óvodai ünnepségre, például óvodások beavatására. A New Balance lábbeliknek köszönhetően gyermeked jól fog érezni magát.

New Balance gyerekcipő - méretek Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet?

Annak meghatározásához, hogy fiadnak vagy lányodnak a 27-es vagy a kisebb méret lenne a jobb, mérd meg a távolságot a legnagyobb lábujja hegyétől a sarkáig. Ehhez érdemes egy sík felületre helyezett papírlapon körberajzolni a láb körvonalait. Az eredményhez adj hozzá 5-6 mm-t, hogy a lábbeli még néhány hónapon belül vagy a következő szezonban is jól megfeleljen gyermekednek.

Használhatod a mérettáblázatot is. Ne felejtsd el azonban, hogy ez csak tájékoztató jellegű. Feltételezhető, hogy egy 1 éves korig legfeljebb 20-as méretű cipőt válassz, míg az 1-3 éves gyermekek számára a 21-27-es méretű gyermekcipők a megfelelőek.

Olvasd el még: Mire kell figyelni gyerek sportcipő választásakor?