New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Szín

Méret

Széria

product.promotion_ratio

Foci(52)

Szűrők elrejtése

Stoplis focicipők, New Balance focicipők

A sportcipőket a sportágtól függően oszthatjuk fel: focicipő, férfi kosárlabdacipő, férfi edzőcipő. A stoplis cipőket sajátos felépítés jellemzi, mert maximális kényelmet és biztonságot kell nyújtaniuk a játékosoknak használat közben. A focicipők különböző változatokban kaphatók, a pálya felületének típusától függően.

Milyen egy focicipő talpa?

Az összes New Balance focicipőt úgy tervezték, hogy növelje a játékosok kényelmét. A focicipők talpa könnyű, de strapabíró anyagból készült, hogy biztosítsa a dinamikát és a gyorsaságot a játék során. A focicipők talpának alsó részét kiálló tüskék borítják. Beleszúródnak a gyepbe, és lehetővé teszik a játékos számára, hogy gyorsan megforduljon és irányt váltson futás közben. A teremfocicipőnek lapos a talpa - csarnokon, betonon vagy műfüves pályán, nincs szükség a tapadás stoplikkal való növelésére. Fedezze fel a férfi kosárlabdacipőket is, és fejlessze szenvedélyeit. A legkényelmesebb férfi zokni.

Stoplis vs műfüves cipő – mi a különbség?

A stoplist gyepen, valamint puha vagy kemény talajon való játékra tervezték. Ha műfüvön vagy hóban szeretnél meccseket játszani, akkor minden bizonnyal a műfüves cipő lesz a megfelelő választás. Ennek a cipőmodellnek a talpán is szegecsek találhatók, mint a hagyományos stoplis cipők esetében, de ezek sokkal kisebbek és sűrűbben helyezkednek el. Tekintse meg a többi férfi sportcipőt is. Professzionális lábszárvédő.

Férfi teremcipők – hol lehet edzeni bennük?

A New Balance stoplis és a New Balance műfüves cipő nagyszerűen beválik szabadtéri pályákon. Ha azonban teremben szeretsz a legjobban játszani, válassz teremfocicipőt, mert a kemény felületen való játékhoz a stoplistól teljesen más cipőre van szükség, vagyis férfi teremcipőre! Ezek a futballcipők kemény, csúszásmentes talppal rendelkeznek a gyorsaság és a manőverezhetőség biztosítása érdekében. A stílusodhoz passzolnak a legdivatosabb férfi felsők.

GYIK

Muszáj stoplis cipőt vennem ha gyepen akarok focizni?

A természetes felületen focizó emberek számára a stoplis cipő a legbiztonságosabb választás. A stoplik garantálják, hogy a játékos nem csúszik meg a nedves vagy vizes felületen. A férfi stoplis cipők készülhetnek műanyagból és természetes bőrből is – a felső rész a biztonság terén is fontos szerepet játszik. A focicipők további stabilizálásáról a sarokmerevítő gondoskodik, amely segít a láb megfelelő pozícióban tartásában. Hogyan kell focizni?

Hogyan válasszunk férfi teremcipőt?

Férfi teremcipő vásárlásakor nézd meg, hogy hogyan készült a talpuk. Olyan felülettel kell bírnia, amely megkönnyíti a mozgást a terem padlóján. A jó minőségű teremcipő biztosítja az optimális irányítást, labdaérzetet és viselési kényelmet, ezekre a szempontokra kell elsősorban figyelni – a megjelenés ebben az esetben másodlagos kérdés. Mi az a push pull lábak edzése?

Mikor érdemes új futballcipőt venni?

Abban a pillanatban, amikor edzés után fájdalmat érzel, és arra leszel figyelmes, hogy a korábban kényelmes futballcipő egyre fájdalmasabb tapasztalatokat biztosít, itt az ideje új futballcipő vásárlásának. A fájdalom mellett a biztonságot is kockáztatod.