New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Szín

Méret

Kedvezményes tartomány

Rövidnadrág(23)

Szűrők elrejtése

Férfi rövidnadrág – sportosan elegáns, egy csipetnyi laza stílussal

A modern férfi rövidnadrág a gardrób egy olyan eleme, amely elmossa a határt a szigorúan sportos öltözet és a városi stílusú öltözködés között. A férfi rövidnadrág minden férfi ruhatárának az alapja, amely főleg a nyári szezonban van folyamatosan igénybe véve.

Férfi rövidnadrág, a ruhatárnak egy egyáltalán nem egyértelmű eleme

A férfi rövidnadrág egy olyan ruhadarab, amelyet nehéz beskatujázni. Hiszen számos változatban kaphatók. Férfi sportnadrágok, a legigényesebb tevékenységek során lépést tartó férfi rövidnadrágok, a nyáron diadalmaskodó férfi casual stílusú rövidnadrágok vagy akár a hihetetlenül divatos bermuda rövidnadrágok – a „férfiruha” ilyen széles választéka nem csak a sport szerelmeseinek ad mozgásteret, hanem a mindennapokban a kényelmes és szabad életmódot kedvelő férfiaknak is. Lásd az összes férfi futócipőt.

Férfi rövidnadrág - kényelmes megoldás (nem csak) edzőterembe

Férfi rövidnadrág és férfi póló – klasszikus, jól ismert szett, amely a sportruházat világának egyik legfontosabb főszereplője. Azonban nem csak az a célja, hogy divatos és hatásos legyen, hanem mindenekelőtt a kényelmünkről és komfortérzetünkről kell gondoskodnia a kevésbé és jobban megterhelő gyakorlatok során. A New Balance széles választékkal rendelkezik mind az aktív életmód kedvelőinek tervezett rövidnadrágokból, mind a speciális, például futáshoz tervezett férfi rövidnadrágokból, amelyeknek a kialakítása javítja az edzés közbeni kényelmet és megakadályozza a comb dörzsölését. Lásd még férfi teniszcipő.

Városi divatos férfi rövidnadrág

A férfi rövidnadrágok már régen áttörték az edzőtermek falait. Hosszú ideje uralják a városi és hétköznapi divat világát. Nyáron kivonulnak az utcára, és minden igazi férfi ruhatárában gyökeret vernek. A New Balance kínálatában olyan modelleket találsz, amelyek tökéletesek nyaraláshoz, egy hétvégi városon kívüli kiránduláshoz vagy egy baráti grillezéshez. Hogyan csökkenthetjük a stresszt fizikai aktivitással?

GYIK

Milyen férfi rövidnadrágot válasszunk edzőterembe?

A sportruházatnak, amelynek lépést kell tartania az edzőteremben végzett gyakorlatokkal, mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie. Amikor férfi rövidnadrágot választasz edzőterembe, olyan modelleket válassz, amelyeket különféle sportágakat űző emberek számára terveztek. A New Balance kínálatában megtalálhatóak férfi edzőnadrágok, férfi leggingsek, valamint speciális férfi rövidnadrágok kompressziós betétekkel, amelyek növelik az edzés közbeni kényelmet. Hogyan öltözzünk sportruházat? Kiemelt stílusok.

Hogyan viseljem a férfi rövidnadrágot?

A férfi rövidnadrág nem csak az edzőteremben való edzéshez tökéletes, hanem a hétköznapi stílus elemeként is, laza stílusban. Casual férfi rövidnadrág szett klasszikus pólóval és tornacipővel, vagy párosítsd valamelyest elegánsabb pólóinggel. Az egyenes szabású rövidnadrág ugyanilyen jól mutat rövid ujjú férfi inggel is. Érdemes megjegyezni, hogy a városi rövidnadrág ne legyen térd feletti.

Melyik férfi rövidnadrág jó futáshoz?

A férfi futónadrágnak maximális kényelmet kell nyújtania sportolás közben, nem szabad korlátoznia a mozgást, valamint légáteresztő anyagból kell készülnie, amely elvezeti a nedvességet. Nagyszerűen beválnak a testhez simuló New Balance férfi futónadrágok vagy a nedvességelvezető alsóneművel ellátott modellek.

Mi különbözteti meg a NB Dry technológiás New Balance férfi rövidnadrágot?

Az NB Dry technológiával készült férfi rövidnadrágok kiváló minőségű anyagból készült rövidnadrágok, amelyek a nedvesség megfelelő kivezetésével biztosítják a szárazságot és a kényelmet.