New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Szín

Méret

Rendeltetés

Szélesség

Széria

kategóriák

Kedvezményes tartomány

Edzés(37)

Szűrők elrejtése

Női edzőcipő konditerembe, fitneszhez

A New Balance elsősorban innovatív sportcipőiről ismert, beleértve a női trekking cipőket és a női teniszcipőket. A New Balance cipőket az átlagon felüli kényelem, a lábhoz való megfelelő illeszkedés és az optimális csillapítás jellemzi. A New Balance női fitness cipő minden edzés során növeli a hatékonyságot és az eredményességet.

New Balance női edzőcipő – eddz zavartalanul

Séta vagy futás közben a jó cipő elengedhetetlen. A New Balance női tornacipővel biztonságosan és kényelmesen sportolhatsz. A New Balance női edzőcipők átgondolt kialakítása az ortopédia és a fizioterápia területén dolgozó szakemberek munkájának eredménye. Ennek eredményeként a New Balance női edzőcipő megfelelő tartást biztosít a lábnak. A megfelelően illeszkedő női edzőcipő a térd-, csípő- és gerincízületekre is pozitív hatással lesz. Válasszon egy új női dzseki is magának.

Női fitneszcipők – edzés teljes fordulatszámon

Nem találod a tökéletes női edzőcipőt? Garantáljuk, hogy a New Balance fitness cipőben megtalálod mindazt, amit keresel! Szakértőink és szakembereink kiemelt figyelmet fordítanak a női edzőcipők megalkotásának folyamatára, hogy a legmagasabb szintű edzést biztosítsák számodra. Az intenzív edzéshez bevált tulajdonságokkal és megfelelő biztonsági szinttel rendelkező női fitneszcipőre van szükség. A női edzőcipőinkben alkalmazott technológiái együttműködnek Veled, hogy aktívan védjenek edzés közben. Dinamikus mozgások, talp terhelése, ízületek munkája – mindez azt jelenti, hogy a női edzőcipőt körültekintően kell kiválasztani. A legdivatosabb női rövidnadrág.

Női fitneszcipők – fejezd ki magad

A New Balance fitnesscipőket úgy terveztük, hogy minden edzés során szabadon kifejezhesd önmagad. Különböző színeik és stílusaik lehetővé teszik, hogy a női edzőcipőt ahhoz a ruhához igazítsd hozzá, amelyet leginkább szeretnél viselni a konditeremben. Egyszínű, pasztell szett mellett döntesz: leggings és sportfelső? Párosítsd olyan női tornacipővel, amely passzol a pasztell finom színeihez. A rövidnadrághoz vagy a melegítőhöz pedig válassz egy erős akcentust a talpadra – nagyszerűen beválik ebben az esetben a fekete felsőrészű női edzőcipő. Az edzőterembe járó emberek gyakran törődnek az edzőteremben viselt ruhák megjelenésével és stílusával. Ha fontos számodra, hogy hogyan nézel ki fizikai aktivitás közben, a New Balance női tornacipő a megfelelő választás – ha a lábadon van, akkor esélytelen, hogy észrevétlenül menj végig az edzőtermen! Hogyan csökkenthetjük a stresszt fizikai aktivitással?

GYIK

Milyen méretű legyen a női tornacipő?

A női tornacipő kiválasztásakor elsősorban a kényelemre figyelj. Figyelmesen próbáld fel, és sétálj körbe-körbe otthon vagy a boltban. Ügyelj a női fitneszcipők méretére is. Természetesen nem lehetnek túl kicsik – veszélyes sebeket és horzsolásokat okozhatnak. Ugyan körülbelül 1 cm szabad helyet kell hagyni, a cipő ne legyen túl nagy, mert a lábfej nagy mozgékonysága a cipőben veszélyes lehet. A felsőrész szélességének beállítása a női fitneszcipők megfelelő befűzésével oldható meg – erről kevesen tudnak. Hogyan válasszunk kényelmes sportruházatot?