New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Szín

Méret

Kedvezményes tartomány

Leggings(9)

Szűrők elrejtése

Női leggings - a sportos és streetwear divat határán

Jane Fonda volt az, aki népszerűsítette a női leggingseket, amelyek évekkel ezelőtt bekerültek a divat kánonjába, és mára csak megerősítették pozíciójukat. A női sportleggingsek teljesen kézenfekvőek, de a streetwear divatban is egyre népszerűbbek. Uralják a sportos, otthoni, és utcai ruhatárat is.

Női leggings - a sporttrendek univerzális változata

A fizikailag jobban és kevésbé aktívak számára. Azoknak, akik minden napot több kilométeres frissítő kocogással kezdenek, és azoknak, akik a napot a konditeremben zárják. Azoknak a nőknek, akik mindenekelőtt az otthoni kényelmet és komfortot tartják fontosnak, valamint azoknak, akik szeretnek divatos, de ugyanakkor lazább és sportosabb stílust viselni. A női leggings minden hölgy számára a gardrób tartalmának alapját képezi. Lásd az összes női futócipőt.

Női sportleggings – sportolás legmagasabb szintű kényelem mellett

Kényelmes, tökéletesen testre szabott és maximálisan illeszkedő. Ugyanakkor biztosítják a legmagasabb viselési kényelmet és garantálják az optimális mozgásszabadságot. Ezek azok a kulcsfontosságú tényezők, amelyeket figyelembe kell vennünk, amikor női sportnadrágot választunk. A megfelelően kiválasztott női leggings nem csak formálja az alakot, hanem elrejt néhány tökéletlenséget is. A női magas derekú leggings remek megoldás. A rugalmas anyag, amiből a női sportleggingsek készülnek, olyan, mintha a második bőrünk lenne. Lásd még: teniszcipő női.

Női edzőnadrág – a második bőröd

A női edzőleggingsnek azonban sokkal komolyabb szerepe van. A női magas derekú leggings tökéletes lesz erre a szerepre. Érdemes gyorsan száradó és légáteresztő anyagokból készült modelleket választani, amelyek garantálják a hőkomfortot. A New Balance kínálatában széles pánttal és a megfelelő helyen tartó gumival ellátott női leggingseket találsz meg, amelyek jól elvezetik a nedvességet. Olvassa el cikkünket: Hogyan válasszunk kényelmes sportmelltartó futáshoz?

GYIK

Hogyan viseljük a női leggingset?

A női leggingsek jól mutatnak testreszabott crop toppal és oversize inggel, valamint kényelmes, bő női cipzáras pulcsikkal. Tedd teljessé a megjelenést divatos tornacipőkkel és praktikus cipzárral.

Milyen anyagból válasszunk női sportleggingset?

Női sportleggings vagy női sportruha kiválasztásakor ne csak esztétikai, hanem funkcionális szempontokat is vegyünk figyelembe. Válassz rugalmas, légáteresztő anyagból készült női leggingseket. Biztosítaniuk kell a test optimális hőszabályozását, az izzadság elvezetését, ugyanakkor tökéletesen illeszkedniük kell a testhez, úgy, mintha a második bőrünk lenne. Nézze meg, melyek a legtrendibb platform sportcipők.

Milyen női leggingset használjak fitneszhez?

A női magas derekú leggings a legmegfelelőbb választás fitnesz- vagy gimnasztikai gyakorlatokhoz. Válassz rugalmas széles derékpánttal rendelkező modellt, amely nem csak egy esetleges pocakot álcáz, hanem azt is biztosítja, hogy fokozott aktivitás esetén is a helyén maradjon a leggings.

Mire kell figyelni női edzőleggings kiválasztásakor?

A legjobbak a légáteresztő és rugalmas anyagok, amelyek a lehető legjobban illeszkednek a testhez. Válassz lapos varratú női edzőleggingset, amely megóv a horzsolódától és a diszkomforttól sportolás közben.