New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Kinek

Méret

Szélesség

Drop

Szín

ár

Kedvezményes tartomány

Fresh Foam x Hierro(11)

Szűrők elrejtése

New Balance Hierro v7 – cipő igényes vásárlóknak

Erdőben vagy hegyekben futsz? Szereted az extrém expedíciókat, amelyekhez rendkívül tartós és kényelmes lábbelire van szükség? Fedezd fel, milyen lehetőségeket kínál a New Balance Hierro futócipő.

Milyen technológiákat használnak a New Balance Fresh Foam Hierro v7 cipőkben?

A New Balance Hierro egy olyan modell, amelyben sok praktikus megoldást találsz meg. Könnyebbé teszik a futást, különösen, ha nehéz tereppel vagy nehéz időjárási viszonyokkal kell szembenézned. A könnyű és puha Fresh Foam habról van szó. Megfelelő párnázást biztosít még akkor is, ha az alábbiakon futsz:

  • rögös út, sok kővel;
  • egyenetlen ösvény az erdőben, tele különféle típusú akadályokkal, például kis kitüremkedésekkel vagy gödrökkel;
  • sziklás út a hegyekben.

A Fresh Foam megkönnyíti a mozgást, lehetővé téve, hogy a lábak erőteljesen elrugaszkodjanak a talajtól. Ez a hab megvédi az ízületeket a túlterheléstől a hosszabb edzés során. Ennek köszönhetően elkerülheted a súlyos sérüléseket.

Egy másik hasznos megoldás a New Balance v7 Hierro cipőben a megerősített Toe Protect. Megvédi az ujjaidat, ha futás közben véletlenül belerúgsz egy földből kiálló kőbe vagy gyökérbe.

Miért olyan különleges a New Balance Fresh Foam Hierro v7 modell?

A New Balance Hierro igényes emberek számára szánt modell, akik nem félnek semmilyen körülménytől. Cipő:

  • Kivételesen tartós - a felsőrész textilből és szintetikus anyagokból készült, míg a külső talp tartós Vibram® Megagrip gumit használ, amely ellenáll a kopásnak;
  • Kiválóan tapadnak a talajhoz - a talp zónákra van osztva, amelyek segítenek megőrizni az irányítást egyenetlen terepen való futás közben, míg a speciálisan elhelyezett dudorok megakadályozzák a csúszást; Az ilyen megoldások megkönnyítik például az emelkedőn és a lejtőn történő futást.

A New Balance Fresh Foam X Hierro v7 modell további előnye, hogy a cipő környezetbarát anyagokból, azaz újrahasznosított vagy szerves anyagokból készül. A lábbelinek tehát nemcsak funkcionális, hanem ökológiai értékei is vannak.

Hol válik be a New Balance Fresh Foam Hierro cipő?

A New Balance v7 Hierro modellt mindenkinek ajánljuk, aki sokat edz kemény felületeken. Kiváló javaslat azoknak, akik:

  • ultramaratonokon vesznek részt;
  • igényes terepen futva szeretnének gyorsan fittek lenni;
  • erdő vagy dombok közelében élnek, és macskakövön vagy aszfalton való futáshoz keresnek cipőt.

A Fresh Foam Hierro v7 futócipő tökéletes választás profik és amatőrök számára egyaránt. Nekik köszönhetően nehéz terepen is próbára teheted magad és fejlesztheted futókészségedet. Ne feledd, hogy a szabadtéri testmozgás elengedhetetlen az egészséged megőrzéséhez. Lábbelink ezt jelentősen megkönnyíti. Ismerd meg a New Balance széleskörű kínálatát.