New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Szín

Méret

Zokni(15)

Szűrők elrejtése

Férfi zokni

A férfi zokni minden férfi ruhatárának elengedhetetlen eleme. Nemcsak a gardrób egy további elemét képezhetik, hanem érdekes, sőt vicces kiegészítői is lehetnek. Attól függően, hogy milyet választasz, lehetnek klasszikusok, hosszabbak és rövidebbek – férfi bokazokni! Tényleg hatalmas a választék, úgyhogy böngéssz férfi kiegészítőink kínálatában, és biztosan találsz majd magadnak valamit!

Férfi zokni – melyiket érdemes venni?

A férfi zoknik vásárlása nagy bravúrnak bizonyulhat – miért? A férfi zoknik nem csak különféle anyagokból készülnek, hanem nagyon eltérő színváltozatokban is kaphatók. Pedig egy zokninak nem kell unalmasnak lennie! Éppen ezért a New Balance webáruházban többféle színben és mintázatban találsz férfi zoknikat. Megtalálsz pl. méhrácsos, csíkos vagy visszafogott, szerény NB felirattal ellátott férfi zoknikat.

Ezenkívül mérlegelned kell, hogy milyen hosszúságú zoknit szeretnél: klasszikus, boka feletti zokni, vagy bokazokni. Fontold meg, hogy általában milyen cipőt hordasz, és válaszd ki a zokni hosszát a cipőnek megfelelően. Ne feledd, hogy mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie!

Férfi bokazokni – kényelmesebb, mint a klasszikus zokni?

Úgy tűnhet, hogy bokazoknit általában nők hordanak - semmi sem áll távolabb az igazságtól! Sok férfi döntött úgy, hogy férfi bokazoknit vesz fel, például tornacipőhöz, ekkor csupasz a bokája, amit sok stílus megkövetel a jó megjelenéshez.

A New Balance férfi bokazokni tökéletes azok számára, akik szeretnek alacsony, boka alatti cipőt viselni. Ekkor tökéletesen illeszkednek. Természetesen kicsit hosszabb, bokát fedő változatban is kínálunk férfi zoknikat. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy nem jobb-e a férfi zokni vidám változata mellett dönteni, és például méhecskés mintásat vásárolni. Nézze meg a férfi sapkák és kesztyűk kínálatát is.

Futózokni – milyen sportzoknit válasszunk?

A férfi futózokni minden sportoló, vagy csak simán az egészségét szem előtt tartva futni szerető ember ruhatárának fontos eleme. Az év hidegebb időszakaiban való futás esetén érdemes a férfi téli kesztyűt is figyelembe venni, amely extrém hőmérsékleti körülmények között is tökéletesen védi a kezet.

Azonban nem csak a futás egészséges. Bármilyen fizikai aktivitás, amit a lehetőségeinken belül végzünk, egészséges lesz számunkra! Ezért, amikor sportruha vásárlása mellett döntesz, fontold meg sportzokni vásárlását is.

A futózokni egy kicsit másképp készül, mint a klasszikus pamutzokni. Előállításukat kutatás előzi meg, hogy a lehető legkényelmesebben érezzük magunkat bennük az adott aktivitás során. Ezért, ha aktív életmódot folytatsz, mindenképpen fektess be néhány pár sportzokniba. Ismerje meg a divatos és stílusos férfi sportingek kínálatát is.

New Balance férfi zokni – válassz jó márkát

A New Balance férfi zokni a legjobb választás futáshoz, vagy csak általában véve a sportoláshoz.

Sok vásárlónk értékeli az áruházunkban kínált zoknik kiváló minőségét.

Klasszikus és sportzoknikat egyaránt kínálunk, mind magas, mind alacsonyabb kivitelben.

Ha szereted a klasszikus zoknikat, akkor jó helyen jársz! Fekete, szürke és fehér férfi zoknikat kínálunk. Ha azonban unod a közönséges zoknikat, akkor a mintás zoknikat ajánljuk. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a New Balance férfi zokni jó választás lesz! Párosítson zoknit a sportcipőhöz - ismerje meg a választékot.