New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Kinek

Méret

Szélesség

Drop

Szín

ár

product.promotion_ratio

FuelCell SuperComp Elite(4)

Szűrők elrejtése

New Balance FuelCell SC Elite v3 – maximállis kényelem és rugalmasság

Az NB FuelCell SuperComp Elite v3 cipőt minden egyes futónak szánjuk. Nem számít, hogy profi vagy amatőr sportolóról van szó. A modellt nagy energiavisszatérítés jellemzi a talp talajtól való elrugaszkodásakor, ami minden edzést megkönnyít. Fedezd fel ennek a lábbelinek az előnyeit.

New Balance SC Elite v3 – nagyszerű energiavisszaadás futás közben

A New Balance FuelCell SuperComp Elite v3 cipők innovatív megoldásokat használnak, amelyek támasztják a lábfejet és erős visszarugaszkodást biztosítanak a talajról. Ez az Energy Arc lemez, amely:

  • szénszálból készült, és ívelt alakú;
  • a középtalpban található, 2 réteg FuelCell hab között - a habban nitrogén található, ami meghatározza annak kivételes rugalmasságát és puhaságát.

Ezeknek a technológiáknak köszönhetően kevésbé leszel fáradt futás közben, ami annak köszönhető, hogy a cipők a talajjal érintkezve nagy mennyiségű energiát adnak vissza. Ez például az alábbi esetekben fontos:

  • igényes edzés, számos emelkedő és lejtő szakasszal;
  • hosszú út - A New Balance FuelCell Elite SC lábbelik sokkal könnyebbé teszik a középtávfutók és a maratoni futók dolgát.

A cipő tökéletes választás azoknak is, akik szeretnek kocogni, vagy edzőteremben vagy fitneszklubban edzenek. Kezdő futók számára is kiváló megoldás – a futás közbeni kisebb erőfeszítés motiváló lehet, és arra ösztönöz, hogy hosszabb ideig folytasd az edzést.

Milyen további előnyei vannak a New Balance Fuelcell SuperComp Elite v3 cipőknek?

Az SC Elite New Balance lábbelik olyan megoldásokat alkalmaznak, amelyeknek köszönhetően a cipők:

  • könnyűek és kényelmesek, ami megkönnyíti a futást – ezt az anyag minimális rétegzettsége és a FuelCell keverék kis súlya határozza meg;
  • lélegeznek, ami azt jelenti, hogy a lábak még intenzív edzés közben sem izzadnak túlságosan - ez a kötött anyagból készült lapos felsőrésznek köszönhető;
  • tökéletesen elnyelik az ütéseket és csillapítják a talp nekiütődését a talajnak - ez nem csak a rugalmas FuelCell habnak köszönhető, hanem a speciális talpgumi keveréknek is; az eredmény kényelmesebb mozgás.

A New Balance FuelCell SC Elite v3 cipő tökéletesen illeszkedik a lábfejhez a felsőrész megfelelő kialakításának köszönhetően. Ez növeli a kényelmet a használat során.

NB FuelCell SuperComp Elite v3 – áruházunk vonzó ajánlata futóknak

A New Balance FuelCell SuperComp Elite v3 lábbeliket kemény felületeken való futáshoz tervezték. Jellegzetes kialakítása vonzóvá és kényelmessé teszi. Nem számít, hogy kocogsz, vagy maratonon veszel részt.

A cipők sokszínűek, ami növeli vizuális értéküket, és bármilyen sportstílushoz illenek. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné jól érezni magát futás közben és gyorsabban szeretné elérni edzéstervét. Tekintsd meg üzletünk széles választékát még ma.