New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre
logo

Papucs, lábujjközös papucs(30)

Férfi papucsok és vietnámi papucsok

Minőségi, strapabíró lábbelik érdekelnek mindennapi használatra vagy uszodába? Tekintsd meg a New Balance márka kínálatát - férfi sportpapucsok és férfi vietnámi papucsok, kiváló minőségű anyagokból. Kényelmes férfi cipőket és téli cipőket kínálunk 37,5-től 49-ig terjedő méretben, különböző divatos színekben.

Szűrők és sorrend megjelenítése

New Balance férfi papucs - kiváló minőség és tartósság

A New Balance férfi papucsok mindennapi lábbelik, amelyek a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően tartósak és ellenállnak a deformációnak. A New Balance férfi papucsok, akárcsak a férfi szandálok, strapabíróak és rugalmasak, és a talpnak is megfelelő elhelyezkedést biztosítanak. Felső részük, valamint belsejük kiváló minőségű anyagból készült, amely megakadályozza a talp túlzott csúszását. Ezek olyan papucsok, amelyek nemcsak nedves körülmények között, hanem magas hőmérsékleten is beválnak.

Férfi papucs – új technológiák biztosítják a használat kényelmét

Bizonyára jól ismered a sportruhákat és sportcipőket gyártó New Balance-ot. Cégünk politikája a talp biomechanikájának kutatásába való befektetésen alapul. Számos innovatív technológiát alkalmaztunk, amelyek kényelmessé és biztonságossá teszik a New Balance férfi lábbeliket. Ami a férfi papucsokat és a New Balance férfi papucsokat illeti, a talpbetétük speciális kitüremkedésekkel van ellátva, amely komfortos és kényelmes használatot biztosít. Több termék rugalmas TPR külső talppal, hálós bélésekkel, szintetikus poliuretán felsőrésszel és könnyű EVA középtalppal rendelkezik. A férfi papucsok és vietnámi papucsok méretétől függetlenül könnyen a talphoz igazíthatók.

Férfi vietnámi papucs – dönts bevált modellek mellett

Bevált sportcipők vagy férfi papucsok érdekelnek? Tekintsd meg outletünket, és válaszd ki magadnak a legkényelmesebb férfi papucsot. Különösen ajánljuk az M6079 modelleket, melyeknek felsőrésze poliuretánból, bélésük pedig szintetikus hálóból készült. Ezek egyrészes EVA hab talpú férfi sportpapucsok, melyeknek talpbetéte speciális kitüremkedésekkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a papucs lábfejhez való illeszkedését, és növeli a viselési kényelmet.

Férfi papucsok – piaci újdonság

Érdekelnek a divatos férfi papucsok? Az újdonságok közül érdemes megnézni a SUF100-as sorozatú férfi vietnámi papucsokat. Ezek egyrészes EVA habból készült papucsok. Felépítésüket kivételes tartósság, vízállóság és rugalmasság jellemzi. Figyelemre méltók még a New Balance SUT24 szériás vietnámi papucsai, melyek minőségi anyagokból készültek, valamint az SMF200 széria férfi papucsai. Ezek olyan férfi papucsok, melyeknek talpa speciális mintázattal van ellátva. Ennek köszönhetően a lábbeli nemcsak szárazföldön, hanem vízzel érintkezve is kiváló tapadást biztosít.

Férfi sportpapucs - vonzó áron

A férfi sportpapucsok, többek között vietnámi papucsok egyszerűen és gyorsan, vonzó áron rendelhetők meg tőlünk. Tekintsd meg kínálatunkat és szerezz be magadnak márkás, minőségi férfi papucsokatl!