New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Méret

Szín

Rendeltetés

Szélesség

Kedvezményes tartomány

2002 széria(21)

Szűrők elrejtése

New Balance 2002 férfi cipők - luxus, amely most mindenki számára elérhetővé vált

A New Balance 2002 férfi cipők a márka egyik legjellegzetesebb termékei. Megalkotásuk 2010-re nyúlik vissza, amikor a világ megismerte a technológiailag legfejlettebb futócipőket, amelyek csak a felsőbb osztályok számára voltak elérhetőek. Az NB 2002 cipő ma már a jó stílus minden szerelmese számára elérhető.

New Balance 2002 férfi cipő streetwear divatban

A New Balance 2002 férfi cipők metamorfózison mentek keresztül, és mára mind az utcai viselet, mind pedig az egyszerű és univerzális megoldások kedvelői nagyra értékelik. Masszív alakjuk és szemet gyönyörködtető dizájnjuk univerzális kiegészítővé teszi őket különféle stilizációkban. Ezek olyan férfi sneaker cipők, amelyek nagyszerű megoldást képeznek arra, hogy erősebb, enyhén lendületes akcentussal egésztísd ki stílusodat. A legdivatosabb szupináló futócipő.

Férfi New Balance 2002 a toppon

A New Balance 2002 férfi tornacipők a mindennapi sportcipők egyik legismertebb modelljévé váltak, és erős helyet töltenek be az utcai divatban. Az NB 1300-hoz hasonlóan a New Balance 7540 is ügyesen belecsempészésre kerül a férfi stílusokba, hogy lépést tartsanak a modern, aktív és divatos férfival. Ezek a cipők a fejlett technológiát, a divatos dizájnt és a viselési kényelmet ötvözik. Match férfi nadrág.

Mi különbözteti meg az NB 2002 férfi cipőket?

A New Balance 2002-t azzal az ötlettel tervezték, hogy a technológiailag legfejlettebb futócipőket készítsék. A viselési kényelmet növelő speciális technológiák alkalmazásának köszönhetően - mint például a sarok alatt elhelyezett N-Durance gumianyag, amely növeli a talp tartósságát és szilárdságát, vagy a lábközépcsont optimális alátámasztását garantáló Stability Web technológia - a cipő rendkívül kényelmes és tartós. A tökéletes első babacipő.

Miért érdemes a 2002-es cipőket választani?

A 2002-es cipők technológiailag fejlett tornacipők, amelyek eredeti alakjukkal és határozott formájukkal vonzzák a tekintetet. Mindazonáltal a divat univerzális oldalát mutatják be, aminek köszönhetően tökéletesen kiegészítik a legkülönfélébb hangulatú szetteket is - az utcai viselettől a hétköznapi casualig. A megfelelő méretű cipő kiválasztásakor kövesd a gyártó honlapján található táblázatot. Testre szabott bokacipő.