New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Méret

Szín

Rendeltetés

Szélesség

Széria

Made in USA(12)

Szűrők elrejtése

Férfi New Balance Made in USA: tökéletesség, kényelem és stílus

A New Balance Made in USA férfi cipő a legkiválóbb minőség, az egyedi dizájn és az abszolút kényelem garanciája. Ezek a három "N" betűvel rendelkező modellek szokatlanok és nem mindennaposak, alakjukat pedig erős és határozott színek jellemzik. A kínálatban konzervatív és kifejezőbb modellek egyaránt megtalálhatók. Lásd az összes férfi futócipőt.

New Balance USA Edition cipő - kultikus modellek a divatőrülteknek

A New Balance Made in USA M990 sorozatának tagjai a márka egyik legnépszerűbb cipői, amelyek nemcsak eredeti formával rendelkeznek, hanem földöntúli kényelmet is garantálnak. Formájuk a tervezők intenzív munkájának és a láb biomechanikájával foglalkozó szakemberek kutatásának eredménye. Ezek a cipők kis műalkotások, amelyekre a legnagyobb divaszakértők vágynak. Ezek a cipők 1982-re utalnak, amikor megjelentek az M990 széria első modelljei, és Teddy Santis-szal, a New York-i Aimé Leon Dore márka alapítójával való együttműködésnek köszönhetően a divatőrültek kultikus modelljévé váltak. Nézze meg a férfi melegítő nadrág teljes választékát is üzletünkben.

Made in USA cipők – fejlett technológiák

A New Balance USA Edition cipők fenséges sziluettjükkel vonzzák a tekintetet, és a férfi stílus tagadhatatlan elemei. Ezen felül a minőség, a tartósság és az átlagon felüli kényelem is megkülönbözteti őket. Ezeket a cipőket a legújabb technológiák felhasználásával tervezték, amelyek javítják a viselet minőségét, és minden további lépést még erősebb élménnyé tesznek. Az ENCAP középtalp puha és párnázó EVA habból készült, garantálva a legmagasabb kényelmet minden lépés közben. A külső talp ABZORB rendszerrel van ellátva, amely támogatja a cipőtalp csillapítását. Az N-Durance technológiával felszerelt New Balance USA Edition modelleket viszont a cipőtalp kivételes tartóssága jellemzi kemény felületeknek való ütközéskor. Milyen bokacipő válasszak?

Összegzés

A New Balance Made in USA férfi cipő a legkiválóbb minőség, az egyedi dizájn és az abszolút kényelem ötvözete. Ezek az erős és határozott színekkel és fejlett technológiával jellemezhető modellek ikonikusak a divatőrültek körében, és a sportcipők legnagyobb ínyencei és szerelmesei is kívánják őket. A legjobb sportmelltartók.