New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Méret

Szín

Rendeltetés

Szélesség

Kedvezményes tartomány

530 széria(21)

Szűrők elrejtése

Férfi New Balance 530 - egyedi stílus és kényelem

Ha olyan férfi cipőt keresel, amely az egyedi stílust a kényelemmel ötvözi, a New Balance 530 sorozat remek választás lesz számodra. Ez a kultikus modell maximális kényelmet biztosít, és alkalomtól függetlenül tökéletesen kiegészíti stílusodat.

A férfi stílus dizájner akcentusa – az 530-as sorozat cipői

A New Balance 530 férfi cipő a retró stílust modern akcentussal ötvözi. Ez a modell minden bizonnyal nemcsak a sportstílus rajongóinak figyelmét vonzza majd, hanem azokét is, akik értékelik a nem mindennapi dizájnt. A férfi NB sneaker cipő tökéletes választás hétköznapi kirándulásokhoz és formálisabb alkalmakra egyaránt. A divat rugalmas megközelítésével ezek a cipők bőséges teret hagynak az egyéni stílusnak. Milyen férfi futócipő?

Férfi NB 530 cipők - a sokszínűség varázsa

A New Balance 530 férfi cipő jellegzetessége a masszív, gumiréteggel bevont talp, amely tökéletes tapadást biztosít a talajhoz. A cipők felsőrésze minden apró részletre való odafigyeléssel lett kidolgozva, ami nagy erősségük. A sokféle színnek köszönhetően az NB 530 cipők számos stílus tökéletes kiegészítői. Ha az egyszerűbb megoldásokat részesíted előnyben, érdemes a 480-as vagy a kifejezőbb 550-es sorozat modelljeire felfigyelni. Melyik férfi nadrág?

Sportos retro változat - NB 530-as széria

Ha rajongsz a retro stílusért és szeretsz sportolni, a New Balance 530 cipő tökéletes választás lesz számodra. Ezek a modellek különböző színekben kaphatók, így könnyedén hozzáigazíthatod azokat egyedi igényeidhez. A biztonságos megoldások kedvelőit minden bizonnyal a cipők klasszikus változatai fogják érdekelni, melyekben a márka logójával díszített fekete-fehér talp dominál. A legdivatosabb bokacipő.

Hogyan gondoskodjak az NB 530 cipőről?

A New Balance cipők hálós panelek, bőrelemek és műanyag kombinációjából készülnek. Az erősebb szennyeződések tisztításához érdemes gyengéd cipőkefét használni, napi rendszerességgel pedig elég nedves ronggyal áttörölni a cipőt.

Hol vásárolhatom meg az 530-as cipőt?

Ha eredeti New Balance cipőt szeretnél vásárolni, akkor érdemes felkeresni a gyártó hivatalos áruházát. Eredeti foci cipők New Balance.