New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Méret

Szín

Rendeltetés

Kinek

Focihoz(16)

Szűrők elrejtése

Focicipő gyerekeknek - stoplis gyerekcipő

A futballcipő egy alapvető fontosságú termék, melyet egyetlen sportmester sem nélkülözhet – sem az, aki a világ legnagyobb stadionjaiban játszik, sem az, aki a lakótelepi pályán lő gólt. A gyerekcipők minden labdarúgás közben támogatják a kis játékosokat. New Balance focicipő – válassz olyan cipőt, amely segít gyermekednek a csúcsra jutni.

Gyerek stoplis cipő – a gyakorlat teszi a mestert

A megfelelően kiválasztott gyerek focicipő elengedhetetlen az edzéshez. Mivel a labdarúgás nagyon dinamikus sport, a gyerekeknek szánt futballcipőknek biztosítaniuk kell a játékosok lábának és ízületeinek biztonságát, mind a játékosok futási sebessége, mind a labdarúgás ereje miatt.

Focicipők gyerekeknek - terembe

A gyerekeknek szánt focicipőket felnőtt társaikhoz hasonlóan aszerint csoportosítjuk, hogy milyen felületen lesznek használva. A teremcipőket kemény beltéri felületen való játékra hozták létre. A gyerekeknek szánt teremcipő talpa lapos – ez különbözik a gyerek stoplis cipőktől vagy műfüves cipőktől. Képesnek kell lennie a játékos sebességének megfékezésére – ez fontos biztonsági szempont.

Gyermek stoplis - gyepre

A gyermekek számára készült stoplis cipők olyan gyermek sportcipők, amelyeket természetes felületen - gyepen - való játékra terveztek. A gyerekeknek szánt stoplis cipők nevüket a talphoz rögzített elemeknek köszönhetik. Sajátos, kissé furcsa megjelenésük a gyakran csúszós és csúszásveszélyt jelentő füvön való tapadás növelésének szükségességéből adódik.

Stoplis cipő gyerekeknek – válasszátok ki együtt a tökéletes focicipőt

Vond be gyermeked egy közös gyermekfocicipő-válogatásba! Végérvényben ő fog benne játszani, és neki kell döntenie. A fiatal játékosok minden bizonnyal értékelni fogják az élénk színeket és mintákat, amelyek a gyermekek számára készült focicipőket díszítik. A közös lábbeliválasztás ürügy lesz arra is, hogy beszéljünk arról, hogyan kell ápolni a gyermekcipőket.

GYIK

Mi a különbség a stoplis és a teremcipő között?

A gyerek focicipőknek szánt oldalak böngészésekor felfigyelhetünk arra, hogy azok különféle változatokban kaphatók. A két legnépszerűbb típus a gyermek stoplis cipő és a teremcipő. A fő különbség e két típusú cipő között a bennük használt talp típusában rejlik. A gyerekeknek szánt stoplis cipők speciális tüskékkel vannak felszerelve. A teremcipő talpa sima - még futófelülete sincs, a legtöbb sportcipővel ellentétben.

Milyen színű stoplis cipő a divatos?

A gyerekeknek készült stoplis cipők olyan cipőmodellek, amelyek esetében példátlan színőrületet engedhetünk meg magunknak! A focicipők, beleértve a gyermekfocicipőket is, arról ismertek, hogy a világ minden színét magukra öltik! A divatirányzatok dinamikusan változnak, a legnépszerűbb színek tekintetében is. A gyerek stoplis cipők esetében a divat inkább statikus – minden élénk szín divatos! Neonsárga, intenzív narancssárga vagy mély sötétkék - az ilyen színű gyerek stoplis cipők népszerűségi rekordokat döntenek meg!

Hogyan tisztítsuk a gyerek focicipőket?

Ha gyermekeddel együtt vásároltok focicipőt, érdemes a kezdetektől fogva hangsúlyozni, hogy kiemelt figyelemmel kell ápolni, így tovább kitart a gyerekeknek szánt focicipő. A jól impregnált és karbantartott lábbelik számos edzésen, mérkőzésen támogatják majd gyermekedet. Szennyeződés esetén távolítsuk azt el, először szárazon, mechanikusan, majd töröljük le a cipőt nedves ronggyal. A cipők talpbetétje könnyen eltávolítható és mosható.