New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Kinek

Méret

Szélesség

Drop

Szín

ár

product.promotion_ratio

FuelCell SuperComp Trainer(7)

Szűrők elrejtése

New Balance SC Trainer – nagyszerű csillapítás és dinamika futás közben

Tervezel hatékonyan felkészülni egy futóversenyre? Vagy talán szeretsz minden nap kocogni? A New Balance SuperComp FuelCell Trainer modell tökéletes lábbeli edzéshez. Ismerd meg a benne alkalmazott innovatív technológiákat.

Mi tünteti ki az NB SuperComp Trainer modellt a többi futócipő közül?

A FuelCell SuperComp Trainer modell olyan praktikus megoldásokat alkalmaz, amelyek kivételes kényelmet és kiváló teljesítményt biztosítanak az edzés során. Ez az alábbiaknak köszönhető:

  • nitrogén FuelCell hab, amely a középtalpban található - felelős a maximális ütéselnyelésért és a láb stabilizálásáért mozgás közben;
  • íves Energy Arc szénszálas lemez - 2 réteg FuelCell hab közé helyezve; feladata a dinamika növelése - elrugaszkodás közben magas energiavisszanyerést biztosít.

Az ilyen megoldásoknak köszönhetően kényelmesen és hatékonyan edzhetsz, mind kocogás közben, mind egy megerőltető útvonalon, számos emelkedőn és lejtőn. A FuelCell SuperComp Trainer cipő mindenki számára hasznos lesz, aki szereti a fizikai aktivitást és amatőr vagy profi szinten fut.

Milyen előnyei vannak a New Balance FuelCell SuperComp Trainer cipőknek?

Mindenkinek ajánljuk a New Balance SuperComp Trainer lábbelit, aki értékeli a kényelmet futás közben. A cipők kiváló minőségű felsőrésszel rendelkeznek, ami:

  • szellős - az anyag lélegzik, aminek köszönhetően a talp kevésbé izzad a testmozgás során;
  • könnyű - ezt az anyag minimális rétegzettsége határozza meg, aminek köszönhetően a cipő súlya kicsi;
  • tartós, mert szintetikus anyagból készült.

Ezenkívül a felsőrész nagyon jól tartja a lábfejet mozgás közben, miközben némi mozgásszabadságot hagy. Ez nagyban befolyásolja a cipők használatának kényelmét.

A modellt kiváló párnázás jellemzi. Ez a rugalmas és puha FuelCell habnak és a gumi talpnak is köszönhető. A New Balance SC Trainer cipők előnye, hogy jól néznek ki. A vonzó színek, valamint az egyik oldalon a nagy, jól látható NB logó, a másik oldalon pedig a New Balance felirat magabiztossá tesznek az edzés során.

Kinek tökéletes választás a New Balance FuelCell SuperComp Trainer cipő?

Az NB SuperComp Trainer egy olyan cipő, amely tökéletes kemény felületekre, például aszfaltra vagy betonra. Főleg melegebb és csapadékmentes napokon válnak be. Kiváló választás, ha az alábbi célok egyikéből készülsz edzeni:

  • futóversenyeken való részvétel;
  • az erőnlét javítása vagy fenntartása;
  • az alak formálása, ha szeretnél felesleges kilókat ledobni.

A New Balance FuelCell SuperComp Trainer cipőket ajánljuk, mert könnyűek, dinamikusak és kényelmesek. Maximális támogatást nyújtanak mozgás közben. Mindenki számára megkönnyítik az edzést, még a kevésbé tapasztalt futók számára is. Ez a modell többféle színben és méretben kapható áruházunkban. Melegen ajánljuk a vásárlást.