New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Kategorie

Méret

Szín

Rendeltetés

Drop

Széria

Kedvezményes tartomány

Futás(270)

Szűrők elrejtése

Termékek futóknak

Azt mondják, bárki futhat. És ebben sok igazság van. A futással való kaland bármikor elkezdhető. Mindössze cipőre és futóruhára van szükség. Nincs szükség speciális eszközökre vagy kiegészítőkre.

Amilyen könnyű elkezdeni futni, olyan könnyű rosszul elkezdeni futni. Ezért fontos, hogy a kezdő és haladó kocogás szerelmesei egyaránt ne feledkezzenek meg a megfelelő lábbeliről. A jó futócipő elengedhetetlen.

Megjelenítve 96 a(z) 270 tételből.

Következő 96 termék megjelenítése

Legjobb futócipők - fuss New Balance cipőben

A New Balance lábbelik még a nagyon intenzív edzések során is kényelmet biztosítanak. A szabadalmaztatott technológiák kidolgozásának köszönhetően az üzletünkben kínált futókiegészítők a legigényesebb futók elvárásainak is megfelelnek. Lásd az összes női futócipőt.

A New Balance cipők létrehozásához használt technológiák:

Az Acteva egy könnyű, kiváló minőségű hab, amely a talp belső párnázására szolgál. A hagyományos anyagoktól eltérően ez a szintetikus anyag jobb csillapítással és nagyobb ütésállósággal rendelkezik. Ennek köszönhetően az ízületek és a térdek kevésbé vannak terhelve a hosszú futások során, ami különösen fontos a pronáló vagy szupináló lábfejjel rendelkezők számára.

N-durance – szabadalmaztatott New Balance technológia. Mesterséges gumi anyag a cipő hátuljában a sarok alatt. Növeli a mozgékonyságot és hatékonyan párnázza a sarkat. Beválik aszfalton vagy mesterséges felületen, amely általában kevésbé csillapító, mint a föld.

Azorb - a cipő talpába szerelt, polimerből készült alkatrész. A láb talajjal való érintkezésekor keletkező energia elnyelésére, majd eloszlatására szolgál. Csökkenti az ízületek terhelését futás közben. Választ szupináló futócipő New Balance.

OrthoLite - antibakteriális talpbetét, amely megtalálható áruházunk kínálatában. Alkalmazkodik a lábfejhez, biztosítja a megfelelő hőszabályozást futás közben, és nem hagyja, hogy nagy mennyiségű izzadság gyűljön fel a cipőben. Védelmet nyújt a lábfej felső részének horzsolódása ellen.

Meta-Lock – a New Balance egyik szabadalmaztatott technológiája. Az áruházban Meta-Lock technológiás cipők is kaphatók, amelyek segítik a térdeket és a lábakat a test edzés közbeni megtámasztásában.

REV-Lite – A legjobb minőségű anyagokból készült innovatív középtalp, amely 30%-kal könnyebb, mint a többi hab, miközben hasonló teljesítménnyel rendelkezik. Olvassa el cikkünket: Melyik futócipőt érdemes megvenni?

New Balance – mindent a futókért

Miután kiválasztottuk a megfelelő cipőt, érdemes átgondolnunk, hogy milyen futóruhát válasszunk hozzá. Igaz, lehet pamut rövidnadrágban és pólóban is futni, de a megfelelően kiválasztott futóruha nemcsak magabiztosabbá tesz minket edzés közben, hanem csökkenti az edzés közbeni izzadással járó kellemetlenségeket is.

A New Balance futóbolt tele van légáteresztő hálóból és könnyű szintetikus anyagokból készült pólókkal. A futóruhák NB Dry technológiával készülnek. Ez egy szintetikus anyag, amely növeli a futás kényelmét azáltal, hogy elvezeti a nedvességet. Milyen bokacipő válasszak?

Melegen ajánljuk a New Balance áruházban való vásárlást. Egy áruház, ahol mindent megtalálsz a futó számára:

  • női futócipő
  • férfi futócipő
  • futónadrág
  • futófelsők
  • övtáskák, amelyekben kényelmesen elfér a telefon és a kulcs