New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Méret

Szín

Rendeltetés

Szélesség

Kedvezményes tartomány

574 széria(53)

Szűrők elrejtése

New Balance 574 - legmagasabb szintű kényelem városi stílusban

Az "N" betűvel ellátott cipő a streetwear egyik legismertebb ikonja. Évek óta az abszolút élvonalban vannak, nemcsak a sportban és a városi divatban diadalmaskodnak, hanem egyre gyakrabban uralják a casual viselet világát is. A cipődzsungel egyik csúcsmodellje kétségtelenül a férfiaknak szóló New Balance 574.

Férfi NB 574 - streetwear ikon

Nincs a streetwear-nek olyan szerelmese, aki ne ismerné azokat az ikonikus cipőket, amelyeknek a felsőrészén "N" betű található. Az egyik legendás modell kétségtelenül a férfi NB 574, amelyet rendkívül univerzális és sokoldalú forma jellemez. Ugyanakkor finoman retro stílusú. Nem csoda azonban – a férfi New Balance 574 már évekkel ezelőtt megjelent a gyártósoron, elnyerte a kicsik és nagyok tetszését, és ma – sok évvel később – még nagyobb elismerésnek és meglepően növekvő népszerűségnek örvend. Tekintse meg a legdivatosabb férfi edzőcipőket is.

New Balance 574 férfi cipő – a divat univerzális oldala

A New Balance férfi tornacipőket már régóta nem csak a sport világával társítják. Bár élen járnak benne, a városi dzsungelben élvezett népszerűségnek is örvendenek. A férfi New Balance 574 cipőt sokkal karcsúbb forma jellemzi, mint a Men's New Balance 725-öt, és határozottan merészebb színek, mint a férfi New Balance 565 cipőt. Éppen ezért ezek olyan lábbelik, amelyeket a kényelmes és komfortos cipőt kereső férfiak kedvelnek. Egészítse ki gyűjteményét a férfi pólók és edzőingek ajánlataival is.

New Balance 574 férfi cipő divatrajongóknak

A legendás New Balance 574 férfi cipőket vastag és széles talp jellemzi, amely maximális egyensúlyt és tapadást biztosít, miközben hihetetlen könnyedség és karcsúság benyomását kelti. A talp jól kivehető mintázata garantálja az egyes lépések stabilitását, függetlenül attól, hogy milyen felülettel van dolgunk. Ennek köszönhetően az NB 574 férfi cipő nem csak városi sétákra, hanem igényesebb utakra is tökéletes. Tökéletesek beválnak sportcipőként, amelynek lépést kell tartania egy aktív férfival. Tekintse meg a többi klasszikus férfi cipőt is minden alkalomra.

GYIK

Mi különbözteti meg a New Balance 574 férfi cipőket?

A New Balance 574 férfi cipők univerzális tornacipők, melyeket időtlen dizájn jellemez, amely finoman utal a retro stílusra. A cipő formás és karcsú sziluettjét profilozott és tökéletesen kiegyensúlyozott talp egészíti ki, amely maximális csillapítást és biztonságos, kényelmes haladást biztosít. A férfi NB 574 modell széles színválasztékot is jelent. Milyen bokacipő válasszak?

Mivel viseljem a férfi NB 574-et?

Az NB 574 férfi cipők hihetetlenül univerzális jellege nemcsak a városi és hétköznapi stílusok tökéletes kiegészítőjévé teszi őket, hanem a férfiasabb, casualabb szettekhez is zseniálisak. A férfi New Balance 574 tökéletesen passzol sportos zakókhoz is – így nyugodtan elmehetsz munkába vagy barátokkal való találkozóra. Hogyan válasszunk futócipőt?

Milyen méretben kapható a New Balance 574 férfi cipő?

A New Balance 574 férfi cipők széles méretválasztékban kaphatók. A New Balance honlapján az adott modelltől függően - 38-tól 47,5-ig terjedő méretben találhatsz cipőt. Vásárlás előtt olvasd el a gyártó mérettáblázatát, és válaszd ki a számodra megfelelő méretet.

Miből készülnek a New Balance 574 férfi cipők?

A férfi New Balance 574 a legjobb minőségű anyagokból készül, amelyek kifogástalan megjelenést, legnagyobb tartósságot és maximális kényelmet biztosítanak. Ez a modell vastag és széles talppal rendelkezik, amely jobb stabilitást biztosít, a könnyű EVA középtalp pedig az ütéselnyelésért felel. A gumitalp és jól kivehető mintázata garantálja a biztonságot és a kényelmet minden lépés közben.