New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Méret

Szín

Rendeltetés

Szélesség

Kedvezményes tartomány

373 széria(9)

Szűrők elrejtése

New Balance 373 férfi cipő - kényelem és stílus egyben

A New Balance 373 férfi cipők kollekciója egyesíti a kényelmet, a stílust és a funkcionalitást. Ez az egyik legkelendőbb modell, amely nagyon népszerű azon férfiak körében, akik értékelik a jó dizájnt a legmagasabb kényelemmel kombinálva. Válassz férfi futócipőt.

A sport és az elegancia színes határvonala

A New Balance 373 férfi tornacipők a kényelem, a komfort és az apró részletre fordított legnagyobb odafigyelés szinonimája. Kiegészítik a férfi ruhatárat, teljesebbé és eredetibbé teszik a stilizációkat. A 373-as sorozat sportcipői tökéletes kiegészítői minden úriember gardróbjának, aki értékeli a divatos és eredeti dizájnt, ugyanakkor a klasszikus, de időtlen stílusmegoldások felé hajlik. Függetlenül attól, hogy a sportot vagy a városi stílust részesíted előnyben, az NB 373 kollekció cipői tökéletes kiegészítői lesznek minden stílusnak. A legdivatosabb férfi nadrág.

Az NB 373 kollekció iránti őrület

Az NB 373 kollekció cipői ötvözik mindazt, ami a casual, sportos és városi cipőktől elvárható. A klasszikus vonal és az eredeti színek a divatvilág által elismert széria megkülönböztető jegyei. A széles színválasztéknak köszönhetően a kollekció mind a divat terén kiegyensúlyozott, mind a merészebb megoldásokat keresők ízlését kielégíti. Monokróm és konzervatív színekben pompázó modellek, valamint élénk színekben kítűnők – az NB 373 kollekcióban mindent megtalálunk, ami ahhoz kell, hogy kitűnjünk a tömegből. Tanácsot adunk: Milyen a jó gyerekcipő.

Mi van a bélésben?

Ez a kollekció azonban nemcsak a színekről szól – a New Balance 373 cipők felsőrésze a legjobb minőségű velúrból, hálóból és szintetikus anyagokból készült. Ennek köszönhetően maximális illeszkedést biztosítanak a lábfejhez, valamint optimális kényelmet és tartósságot nyújtanak. Az EVA habbal töltött középtalp elnyeli az ütéseket séta közben, a klasszikus mintázatú gumitalp pedig optimális tapadást biztosít a talajhoz. A New Balance 373 cipők hihetetlenül kényelmes és hatásos cipők, amelyek kiegészítik a mindennapi stilizációt, és minden lépés köben társaságot biztosítanak. A legjobb bokacipő.