New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Szín

Méret

Kedvezményes tartomány

Kosárlabda(19)

Szűrők elrejtése

Férfi New Balance kosárlabda cipők

A férfi kosárlabdacipők a kosárlabdakultúra nagyon fontos elemei. A megfelelően kiválasztott kosárlabdacipők remek párnázást és tartást biztosítanak a lábfejnek, ami elengedhetetlen ebben a sportágban. A kosárlabdára jellemző dinamika izület- és lábvédelmet igényel – a férfi kosárlabdacipők ezt garantálják. Nézd meg a New Balance kosárlabdacipőit, és döntsd el, melyiket választod a játékhoz.

Kosárlabda cipő. Mi jellemzi őket?

A kosárlabdacipőket rendkívül tapadós talp jellemzi. A sportág dinamikája és mindenekelőtt a játékosok által végzett cselek minden meccsen próbára teszik a kosárlabdacipőket – maximális tapadást kell biztosítaniuk, hogy a játékosok biztonságban legyenek a játék során. A kosárlabdacipők lehetnek magasak vagy alacsonyak, de függetlenül attól, hogy milyen kosárlabdacipőt választasz, széles felsőrésszel kell rendelkeznie.

Kosárlabdacipő - hogyan válasszunk?

A kosárlabdacipő kiválasztásakor elsősorban az érzéseidre és a talpad kényelmére figyelj. Mit érez a talpad, amikor berakod a cipőbe? Jó párnázás, a talp stabilizálása, az anatómiához való hozzáigazodás - ezt fogod érezni New Balance kosárlabdacipő felvételekor. Kényelmes rövidnadrág férfi.

Kosárlabdacipő. Lehet a mindennapokban viselni?

Bár a kosárlabdacipő divatos lábbeli, amely kiemeli stílusodat és a sport iránti szenvedélyedet, a kosárlabdacipő mindennapi viselése nem a legjobb ötlet. Férfi kosárlabdacipő vásárlásakor érdemes olyan modellbe befektetni, mely csak kosárlabdázásra fog szolgálni. Minél kisebb a rezgéscsillapítás és minél nagyobb az elhasználódás, annál nagyobb a sérülés esélye a pályán. Érdemes tehát a kosárlabdacipőket csak kosárlabdázáskor használni, a mindennapi használatra pedig vásároljunk külön egy kényelmes férficipőt.

Férfi kosárlabdacipő – mennyei színpaletta a pályán

A kosárlabdacipő igazi csemege azoknak, akik értékelik a cipők színes dizájnját. Élénk színeik, amelyeket gyakran mintás grafikák és geometrikus nyomatok, valamint a cipő nyelvét és sarkát díszítő hímzések egészítenek ki, szinte végtelen stilisztikai lehetőségeket biztosítanak. Szeretsz kitűnni a pályán? Válassz kék, rózsaszín vagy narancssárga színű kosárlabdacipőt. Ha azonban nem rajongsz a tekintetet vonzó színekért, fekete vagy szürke kosárlabdacipőt válassz. Milyen bokacipő válasszak?

Játékosok által kifejlesztett kosárlabdacipők

A New Balance meghívta Kawhi Leonardot egy saját férfi kosárlabda-cipőszéria megalkotására. A Leonard által tervezett kosárlabdacipőket nemcsak élénk színek és érdekes minták jelelmzik, amelyek vonzzák a tekintetet és irigységet keltenek. Ezek olyan kosárlabdacipők is, amelyek a lábat és az ízületeket megfelelő helyzetben tartó technológiával vannak ellátva. A biztonságot és a párnázást például a 3D Ultra Heel konstrukció és a Fit Weave felsőrész biztosítja. Hogyan válasszunk hátizsákot a hétvégi kirándulásokhoz?

Kosárlabdacipő - hogyan válasszuk ki a kosárlabda cipő méretét?

Javasoljuk, hogy ne csak a méretezésre vonatkozó útmutatót használd – kosárlabdacipő vásárlásakor megfelelőbb módszer a talp centiméterben való lemérése. Helyezd a talpad egy papírra, és húzz egy vonalat a sarkad és a legkiállóbb lábujjad (nem mindig a nagylábujjad!) előtt. Mérd meg a köztük lévő távolságot, és adj hozzá körülbelül 1 centimétert. Hasonlítsd össze az eredményt a kosárlabdacipő mérettáblázatával, és válaszd ki a számodra megfelelő méretet.