New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Rendeltetés

Szín

Méret

Szélesség

Drop

Kedvezményes tartomány

NEUTRÁLIS / SZUPINÁLT(52)

Szűrők elrejtése

Szupináló és semleges futócipők férfiaknak - New Balance széles választéka

Ha kényelmesen szeretsz futni, akkor a lábbeli kiválasztásakor figyelembe kell venned, hogy mozgás közben hogyan dől a lábad. Amennyiben érdekelnek Téged a semleges illetve szupináló cipők, boltjainkban megtalálod a megfelelőt. Szívesen ajánljuk a vásárlást.

Mit jelent a semleges és mit jelent a szupináló futócipő?

Annak eldöntéséhez, hogy az esetedben a szupináló vagy a semleges cipő a legjobb választás, figyelembe kell venned a pronációt. Ez az, ahogy a lábfejed mozdul mozgás közben.

  • Ha futás közben körülbelül 15 fokkal megdöntöd a sarkad, és a lábfej többi része érintkezik a talajjal, majd egyszerre lököd ki az összes lábujjaddat, akkor a semleges lábbeli az ideális választás számodra.
  • Szupináló futócipőt akkor érdemes választani, ha a lábfejnek csak a külső része tapad a talajhoz, és futás közben csak a kislábujjakkal tolsz el.

Ha ellenőrizni szeretnéd, hogyan teszed a lábad a talajra, érdemes futás közben felvenni magad videóra. Ez nem mindig lehetséges, ezért elvégezheted a lábboltozat vizsgálatot. Lépj fel egy újságra, és nézd meg, milyen lábnyomatot hagytál. Ha a sarok és a lábfej elülső és középső része látható, vagy csak a láb közepe nem látszik, akkor a semleges cipő való Neked .

Olvasd el még: Mire kell figyelni a futócipő kiválasztásakor?

Mik a szupináló és a semleges futócipő jellemzői?

A New Balance boltban kapható ilyen típusú lábbeliket a következők jellemzik:

  • megerősített párnázás a lábfejen – csak ezen a helyen van rá szükség, mert a talp többi része egyenletesen érintkezik a talajjal;
  • kisebb súly a többi modellhez képest – ez annak az eredménye, hogy nincs szükség további technológiai megoldások alkalmazására.

Nem tudod, hogy mi a semleges futócipő jelentősége futás közben? Ezeknek köszönhetően kényelmes körülmények között mozoghatsz, ha a lábad természetes módon viselkedik, vagy szupináló, azaz elégtelen a pronáció. Ez egy ideális ajánlat a mindennapi edzéshez aszfalton és kemény felületeken egyaránt.

Tekintsd meg a terepfutó cipők ajánlatunkat is.

Milyen semleges férfi futócipőket találsz a New Balance boltokban?

Kínálatunkban nagyon tartós és kényelmes szupináló / semleges lábbelik találhatóak. Különösen ajánljuk a New Balance modellt Fresh Foam innovatív habbal, amely elnyel minden rezgést és ellenáll a deformációnak.

Ha mindenekelőtt a könnyedséget értékeled futás közben, a New Balance FuelCell SC Elite modell lesz a nagyszerű választás. Az íves, szénszálas lemez mérhető energia-visszanyerést biztosít. Ez jelentősen segít Neked, például maratoni vagy félmaratoni távon.

Vagy talán érdekelnek Téged a kezdő futóknak való cipők ? A New Balance boltjaiban számos modellt találsz.