New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

NEW BALANCE – egy MÁRKA története, AMELY A FUTÓKAT SZEM ELŐTT TARTVA KÉSZÜLT

A New Balance története 1906-ban kezdődik, amikor is a céget megalapították Bostonban, Massachusetts államban. Kezdetben a cég New Balance Arch néven működött, és csak cipőbetéteket gyártott, amelyeket a madárláb támasztópontjainak háromszögletű kialakítása ihletett. 1938-ban a márka alapítója - William J. Riley megalkotta az első, futóknak tervezett lábbelit - ezek kengurubőrből készült cipők voltak a helyi Boston Brown Bag Harriers klub számára. Csak ezt követően bővült a New Balance kínálata könnyű Trackster futócipőkkel és más sportágak játékosainak dedikált lábbelikkel. 1941-ben a márka teniszezőknek, boxereknek és baseball játékosoknak gyártott cipőket.

Az első cipő, amely a New Balance márkát híressé tette, a Tracksters volt 1960-ban. Az úttörő modell jellegzetes talppal rendelkezett, amely az elejétől a végéig szabadjára engedi a „Go Power”-t a futókban. A Tracksterek nemcsak különböző hosszúságú betétekkel, hanem különböző szélességben is kaphatók voltak. Az új számozási rendszer lehetővé tette, hogy mindenki a lábához illessze a cipőt. A New Balance fő prioritása a minőség, valamint vevői igényeknek megfelelő, személyre szabott termék szállítása volt.

A New Balance eredeti küldetése a lábhoz tökéletesen illeszkedő futócipő volt.

Emiatt nagyon sokféle termék található a választékban. A New Balance szívesen alkalmaz új technológiákat a lábbelik kényelmének és funkcionalitásának növelése érdekében. Saját, eredeti stílussal is rendelkezik, amely az amerikai retro dizájnra utal. New Balance cipők manapság

Meggyőződésünk, hogy a kényelem és a komfort kivétel nélkül mindenkit megillet! Éppen ezért a futáshoz, kosárlabdázáshoz, teniszezéshez vagy focihoz használható fejlett sportcipők mellett a tornacipők széles választékát kínáljuk, amelyek tökéletesek a mindennapi kihívásokhoz és feladatokhoz. Ezek páratlan sportcipők, amelyek harmonikusan illeszkednek a városi és hétköznapi stilizációhoz, valamint a formálisabbhoz, sőt... akár az elegánshoz is! Ma a New Balance cipők világszerte megjelennek a városlakók lábán, és a hírességeknek köszönhetően fontos gálákon és vörös szőnyegeken is láthatóak. A márka kínálatában nemcsak lábbelik, hanem sportruházat is megtalálható - nadrágok, pulóverek és pólók.

New Balance – futóknak készült márka

MI KÜLÖNBÖZTETI MEG A NEW BALANCE SPORTCIPŐKET?

A New Balance sportcipők sajátos dizájnjukkal és a cipő belső részének kialakításával tűnnek ki. A cipőket úgy tervezték, hogy támogassák a lábközépcsontot és visszaállítsák a láb természetes helyzetét mozgás közben. Kiváló tapadás és egyensúly jellemzi őket, és számos kényelmi megoldással rendelkeznek, amelyek javítják a használat kényelmét.

Fedezd fel a legfontosabb technológiákat, amelyeket a New Balance sportcipőkben használunk:

 • A Fresh Foam technológia a New Balance cipőkben használt innovatív csillapító rendszer. A puhaság és az érzékenység tökéletes kombinációját biztosítja, aminek köszönhetően a láb optimális támogatást és kényelmet kap futás közben. A Fresh Foam hab homorú és domború hatszögekre épül, amelyek tökéletesen párnázzák a középtalpat, és dinamikát adnak az elrugaszkodáskor. Könnyű és rugalmas, miközben kiváló ütéselnyelést és lábvédelmet biztosít.
 • Az ABZORB technológia egy fejlett csillapítási rendszer, amely kiváló ütéscsökkentést biztosít futás közben. Speciális habok és gumi kombinációjára épül, hogy hatékony csillapítást biztosítson a leginkább igénybe vett területeken. Ennek köszönhetően a láb védve van a túlzott erőhatásoktól és a fáradtságtól.
 • Az N-Durance technológia egy tartós külső talp, amelyet a New Balance cipőkben használnak. Kopásálló gumi anyagból készült, kiváló tartósságot és tapadást biztosít különféle felületeken. Az N-Durance technológiának köszönhetően a cipő ellenáll a kopásnak, és hosszú időre magabiztosságot ad.
 • A FuelCell technológia egy fejlett csillapítási rendszer, amely maximális rugalmasságot és energiát biztosít futás közben. A középtalpban használt, könnyű és rugalmas hab hatékony energiavisszaadást tesz lehetővé, ami dinamikus és hatékony futást eredményez. A FuelCell technológia a futó tempójának és hatékonyságának növelésében is segít.

Ezeket a New Balance cipőkben használt technológiákat úgy tervezték, hogy optimális kényelmet, párnázást, tartósságot és rugalmasságot biztosítsanak futás közben. Ezek az innovatív megoldások a New Balance márka folyamatos fejlesztésének és kutatásának eredményei, hogy megfeleljenek a futók és más sportolók igényeinek és elvárásainak.
A mindennapi használatra szánt sportcipőkben is számos fejlett technológiát alkalmazunk, amelyeknek köszönhetően a cipő a legkiválóbb használati kényelmet garantálja.

Ezek elsősorban:

 • ENCAP - középtalp gyártási technológia, amely egy tartós, stabil poliuretán perem és puha, csillapító EVA réteg kombinációja.
 • EVA hab
 • ABZORB és N-Durance - 725-ös sorozat
 • ABZORB - 530-as sorozat, U9060

Technológiák a 990-es sorozatban:

 • ENCAP - középtalp gyártási technológia, amely egy tartós, stabil poliuretán perem és puha, csillapító EVA réteg kombinációja.
 • Stability Web - lábközépcsont-támasztáson alapuló rendszer. A technológia tökéletesen szabályozza a láb dinamikus fordulatait járás közben.
 • OrthoLite - nagyon jó minőségű ütéselnyelő, antibakteriális talpbetét. Tökéletesen illeszkedik a lábfejhez és tartós szellőzést biztosít.
 • N–Ergy – technológiailag fejlett csillapítási rendszer, mely ultrakönnyű párnát használt fel.

Technológiák a 2002-es sorozatban:

 • N-Durance - a sarok alatti középtalpba helyezett gumi anyag. Az N-Durance technológia jelentősen javítja a cipőtalp tartósságát és szilárdságát kemény felületekkel való ütközéskor.
 • N-Durance - a talp sarok alatti részére helyezett gumi, amely biztosítja a tartósságot a sarok ütközése során.
 • OrthoLite - nagyon jó minőségű ütéselnyelő, antibakteriális talpbetét. Tökéletesen illeszkedik a lábfejhez és tartós szellőzést biztosít.
 • 300-as sorozat - C-CAP - nagy nyomáson profilozott talpbetét, mely kiváló párnázást biztosít, miközben megőrzi a könnyedséget.

Most az energia, amelyet minden lépésbe fektetsz, visszatér hozzád, ahelyett, hogy elveszne a talajon.

NEW BALANCE – VÁLASZD KI A SZÁMODRA TÖKÉLETES FUTÓCIPŐT

A technológia még nem minden! A New Balance-nál olyan modern sportcipőket tervezünk, amelyek figyelembe veszik a különböző lábtípusok sajátos igényeit, és hozzáigazodnak az eltérő felületekhez. A New Balance kínálatában megtalálhatók pronációszabályozással ellátott cipőmodellek – stabilizálják a túlzott pronációra hajlamos lábakat. A cég olyan cipőket is gyárt szupinátorok számára, amelyek elnyelik az ütéseket, és védelmet nyújtanak a túlterheléses sérülések ellen.

A cipőkínálatot aszerint is leszűrheted, hogy milyen felületen fogsz futni. Cipőre van szükséged aszfalton vagy betonon, futóösvényeken vagy terepen való futáshoz?A megfelelő talpak és futófelületek optimális tapadást biztosítanak a kiválasztott felületeken. Mindenki talál számára biztonságos megoldást!

 • New Balance Fresh Foam Tempo
 • New Balance Fresh Foam Hierro
 • New Balance Fresh Foam Hierro v6
 • New Balance Fresh Foam
 • New Balance Fresh Foam 860v11
 • New Balance Fresh Foam
 • New Balance Fresh Foam 860v11

New Balance tornacipő mindennapi használatra

New Balance tornacipő mindennapi használatra Sportcipő csak sportszettekhez? Már nem! A kortárs divat megnyílik a tornacipők nyújtotta kényelem felé! Nemcsak edzőruhával vagy melegítővel, hanem elegáns farmerrel, pamut- és vászonnadrágokkal is divatosan kombinálhatod. A színes textil tornacipők tökéletesen kiegészítik a nyári öltözékeket, a visszafogott színekben pompázó bőr tornacipők pedig formális öltözékekkel kiegészített szettekben is viselhetők. A modern New Balance tornacipők sokféle stílusa és színe lehetővé teszi, hogy számos alkalomra divatos szettet állíts össze. Ezért nem meglepő, hogy a tornacipők szerelmeseinek köre folyamatosan bővül, és akik egyszer úgy döntöttek, hogy a merev formális cipőt kényelmes sportcipőre cserélik, többé nem akarnak megválni tőlük.

NEW BALANCE – AZ EGÉSZ VILÁGON
NAGYRA ÉRTÉKELT MÁRKA

A New Balance cipőkbe Steve Jobs, és Red Auerbach kosárlabdaedző is beleszeretett. Olyan rapperek is nagy kedvelői, mint Mos Def, Kanye West és Pharell Williams. Barack Obama elnök egy különleges New Balance cipőt kapott, a lengyel hírességek közül pedig Kuba Wojewódzki is ilyen lábbelit visel. Mi lephet meg? Az, hogy a New Balance márka kezdetétől fogva gondoskodott arról, hogy az emberek ne a reklámokból ismerjék meg a cég termékeit, hanem maguk fedezzék fel a cipő értékét. Az egyedülálló kényelem és komfort, a kiváló minőségű gyártás, valamint a részletekre való odafigyelés az, ami miatt a New Balance sportcipőkbe világszerte beleszerettek.

A tökéletesen összeillő pár

A tökéletesen rád illő futócipő garancia a kényelmes futásra. Találd meg a sajátodat a ShoeFinderrel!

Találd meg a cipődet