New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Szín

Méret

Rendeltetés

Szélesség

Drop

Széria

kategóriák

Kedvezményes tartomány

NEUTRÁLIS / SZUPINÁLT(51)

Szűrők elrejtése

Mikor és miért érdemes női semleges és szupináló futócipőt vásárolni a New Balance ajánlatából?

A semleges női futócipők tökéletesek, ha semleges vagy enyhén pronáló lábtípusod van. A boltokban olyan modelleket találsz, amelyek rendkívül kényelmesek, és intenzív használattal is sok szezont kibírnak.

Mik azok a semleges és szupináló lábtípusú cipők?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen cipők nyújtanak tökéletes kényelmet futás közben, érdemes tudni, hogy mit jelent a semleges lábtípusú futócipő és a szupináló lábtípusú cipő. Kialakításuk a pronációhoz igazodik, vagyis a lábfej helyzetéhez mozgás közben. Lehet:

  • természetes járásod, ami azt jelenti, hogy a teljes lábfej a talajon van, miközben a sarok körülbelül 15 fokkal megdől, és amikor felemeled, az összes lábujjaddal egyszerre tolsz el;
  • elégtelen pronáció, azaz szupináció - jellemzi, hogy csak a lábfej belső része érintkezik a talajjal, és csak a kislábujjakkal tolsz el.

A boltunkban megvásárolható semleges női futócipő ideális választás semleges és szupináló lábúak számára egyaránt.

Olvasd el még: Milyen sportcipőt válasszunk – magas vagy alacsony talppal?

Miért érdemes női szupináló futócipőt venni a New Balance-nál?

Kiváló minőségű szupináló/semleges futócipőket kínálunk, amelyek remekül alkalmazhatóak különböző körülmények között. Használhatod őket forró napon és kissé hűvösebb napokon is, még akkor is, ha esik az eső.

A semleges női futócipők a New Balance lábbeli más kategóriáihoz hasonlóan, mint például a terepfutó cipők nagy komfortot ajánlanak. Mindezt biztosítja a:

  • könnyű szerkezet, ami csökkenti a láb felemelésével és leengedésével járó erőfeszítést;
  • stabilitás futás közben - ezt a középső részben található megfelelő szálkeverék biztosítja;
  • hatékony szellőzés, ami különösen fontos a forró napokon - a hálós anyagnak köszönhetően a láb nem izzad túlzottan.

A New Balance női szupináló cipő rendkívül tartós is. Ennek oka például a belső talp futófelülete, amely a mechanikai sérüléseknek ellenálló gumiból készült.

Melyik New Balance női semleges cipőt érdemes választani?

Függetlenül attól, hogy melyik stílust részesíted előnyben, és hogy semleges vagy szupinált a lábad, a boltunkban kapható lábbelik meg fognak felelni az elvárásaidnak. A számos modell közül ajánljuk továbbá: New Balance FuelCell SC Elite. Jelentős energiavisszanyerés a szénszálas lemeznek köszönhetően, valamint a minimális anyagfelhalmozódás maximális támogatást biztosít a lábnak mozgás közben.

Egy másik, a nők számára hasonlóan érdekes ajánlat a New Balance Fresh Foam X 880 modell. A cipő szerkezete könnyű és rugalmas habot tartalmaz, amely nagymértékben ellenáll a deformációnak, ami kivételes kényelmet biztosít futás közben.

Nem csak cipő kell, hanem futóruha is? Tekintsd meg a New Balance leggins ajánlatunkat.