New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Szín

Méret

Rendeltetés

Szélesség

Drop

Széria

kategóriák

Kedvezményes tartomány

PRONÁCIÓ STABILIZÁLÁSA ÉS SZABÁLYOZÁSA(6)

Szűrők elrejtése

A New Balance futócipők pronációval

Mi a New Balance-nál tudjuk, hogy futás közben mennyire fontos a lábstabilitás és a pronáció ellenőrzése. Ezért alkottuk meg ezt a különleges futócipő-kategóriát, amivel a stabilitást és a pronáció szabályozását biztosító kiváló minőségű cipőkhöz és kiegészítőkhöz juthat. Ha olyan szakmai megoldásokat keres, amelyek az edzések alatt segítenek elérni az optimális biomechanikát és kényelmet biztosítanak, akkor a legjobb helyen jár!

Tökéletes futócipő - pronációval vagy supinációval?

A futócipő vásárlásakor a láb típusát is figyelembe kell venni. Ha nem tudja, hogy supináló vagy netán pronáló lába van, akkor nézze meg a használt cipőit. A talp külső részén látható kopás supinációra, míg a belső rész pronációra utal. A supináció esetén jobban párnázott cipőt javasolt választani. Ezzel szemben a pronáló futócipők, mint például a WVNGOBS5 modell, a láb helyzetét is stabilizálják,. A New Balance széles kínálatában supináló és pronáló lábú hölgyek számára tervezett kényelmes női futócipők egyaránt szerepelnek. Válasszon egy új női dzseki is magának.

New Balance pronáló női futócipő

Az Ön igényeire tervezett termékeink futás közben optimális támogatást nyújtanak a lábnak. Az ebben a kategóriában található cipőknél alkalmazott speciális technológiák segítenek a pronáció, vagyis lépés közben a láb természetes forgásának, ellenőrzésében. Így lába mindig a megfelelő helyzetben marad, minimálisra csökken a sérülés kockázata és mozgása optimális hatékonyságú lesz. Mindenki számára pronáló futócipő. Olvassa el cikkünket: Hogyan válasszunk kényelmes sportmelltartó futáshoz?

Kínálatunkban széles választékot talál a kifejezetten a pronáció stabilizálására tervezett női futócipőkből. Modelljeinkben alkalmazott innovatív technológiák kiváló illeszkedést, párnázást és mozgásvezérlést kínálnak. Függetlenül attól, hogy kezdő futóról vagy tapasztalt versenyzőről van szó, mindenkinek tudunk megfelelő cipőt ajánlani. A supinációs lábállású személyek számára készített cipők itt találhatók. A legszebb női fitness rövidnadrág.

Pronációs cipők és kiegészítők

Üzletünkben a pronáció stabilizálását és szabályozását segítő egyéb termékek is vannak. Kínálatunkban ortopédiai talpbetétek, speciális bélések, kompressziós zoknik és a futás során további támogatást és kényelmet biztosító más kiegészítők is szerepelnek. További futó kiegészítők itt találhatók.

Hisszünk abban, hogy a megfelelő cipők és kiegészítők kiválasztása jelentős hatással lehet a futás során szerzett élményeire. Ezért a New Balance online üzletben a magas minőségre, az innovatív technológiai megoldásokra és a futók egyéni igényeire összpontosítunk. A futás elkezdésével kapcsolatos értékes tanácsok ebben a cikkben olvashatók: Futás kezdőknek – hogyan kezdjünk el futni?

Találja meg a tökéletes New Balance cipőt magának

Tekintse meg női pronációs cipőinket, és válassza ki az Ön igényeinek megfelelő termékeket. Élvezze a kényelmet, az optimális támogatást és a biztonságot futásai során. A New Balance minden lépésnél önnel van! Hogyan lehet kontrollálni a stresszhormonokat?