New Balance Run Club
Ingyenes kiszállítás előre fizetés eseténNézz meg többet
Feliratkozás hírlevélre

Kiemelt ajánlatok

Szín

Méret

Rendeltetés

Szélesség

Drop

Széria

kategóriák

Kedvezményes tartomány

TEREPFUTÁS(31)

Szűrők elrejtése

Női terepfutó cipő - sok New Balance modell vonzó áron

Szeretsz a kijelölt utakon kívül járni, vagy gyakran veszel részt terepfutásokon? A New Balance női terepfutó cipő tökéletes választás számodra. Nézd meg, miért érdemes a mi lábbelinket választani.

New Balance női terepfutó cipő – több okból is kiváló választás

Ha divatos és kényelmes lábbelit keresel, használd ki üzletünkben számodra készített ajánlatainkat. A New Balance női terepfutó cipő rendkívül tartós, kényelmes és funkcionális, amelyet egyedi kialakítása határoz meg. Többek között megtalálod benne:

  • ütéselnyelő hab, amely kivalóan elnyeli az ütéseket - ez különösen fontos, ha kövekkel, gyökerekkel és lyukakkal teli terepen haladsz;
  • gumi talp, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek - terepfutó cipőink hosszú ideig szolgálnak Neked a legnehezebb körülmények között is.

A New Balance lábbelivel felkészült leszel szinte minden időjárási körülményre. Nem kell aggódnod a tikkasztó hőségtől (a hálószövet hatékony szellőzést biztosít), sem a mérsékelt esőtől (a lábbeli vízálló és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik).

Mikor érdemes New Balance terepfutó cipőt vásárolni?

Üzletünkben olyan női terepfutó cipőket találsz, amelyek segítségével könnyedén edzethetsz, vagy versenyeken vehetsz részt igazi, nehéz terepeken. Ennek a cipőnek köszönhetően kényelmesen és biztonságosan mozgathatsz kemény és nedves talajon egyaránt.

Az ilyen lábbeli tökéletes választás, ha szereted a szabadtéri aktívitást, és olyan útvonalakat választasz, amik áthaladnak például:

  • a réteken;
  • az erdőben;
  • a hegyekben.

Ha pedig további védelemre van szükséged a változó időjárási viszonyok ellen, a New Balance üzletben nemcsak futócipőt, hanem funkcionális ruházatot is vásárolhatsz. Többek között ajánlunk dzsekit, és leggings-t.

Melyik New Balance női terepfutó cipőt érdemes választani?

Kíváncsi vagy arra, hogy boltjainkban milyen termékek a legjobbak még a legnehezebb körülmények között is? Például a New Balance Fresh Foam Hierro modell remek választás, amely számos megoldást alkalmaz a használati kényelem fokozására. Ez vonatkozik például a sarok alatti vastag gumirétegre és a felsőrész megerősített anyagára, amelyek hatékony védelmet nyújtanak, ha a cipő kövekkel vagy gyökerekkel ütközik.

A nehéz terepen való futást a New Balance Dynasoft Nitrel modell is jelentősen megkönnyíti. NB Comfort Insert betétet használ, amely elnyeli a rezgéseket, és egy speciálisan kialakított nyelvet, amely megvédi az ujjakat a sérülésveszélytől.

Olvasd el még: Mire kell odafigyelni a terepfutó cipő vásárláskor?